• Nieuw

Dog spin n'eat

Nina Ottosson Dog Spin N'Eat

Sloot de kom:
Maak etenstijd leuk en oefen de geest van uw hond door uw standaard hondenbak te vervangen door een puzzelvoeder! De Dog Spin N' Eat biedt plaats aan maximaal 2 kopjes voer.

Houdt honden bezig:
Door uw hond aan te moedigen om aan zijn probleemoplossende vaardigheden te werken, bestrijdt deze puzzelvoederbak verveling en verlengt de maaltijd, waardoor hij de mentale stimulatie krijgt die hij nodig heeft.

Plezier voor alle honden: dit spel is een puzzel en voerbak in één, leuk voor alle honden, ongeacht leeftijd, grootte of ras.
Hoe het werkt:
Nadat u de ton met voer of lekkernijen heeft gevuld, legt u het spel voor uw hond neer. Uw hond leert het voer los te laten door tegen de ton te duwen of te klauwen om hem te laten draaien.

Gemaakt met voedselveilige materialen:
De Dog Spin N' Eat puzzelvoeder is BPA-, PVC-, lood- en ftalaatvrij.

Op veilig spelen:
Geen speelgoed of accessoire voor huisdieren is onverwoestbaar. Ga niet weg met huisdieren zonder toezicht. Verwijder en vervang indien beschadigd.

Afmetingen: 29,5 x 15,7 x 25 cm

VEILIGHEID EN ZORG:
HOUD uw hond ALTIJD nauwlettend in de gaten, leer uw hond hoe het spel werkt. Laat uw hond niet alleen met een snoeppuzzel, laat uw hond niet op het spel of de stukjes kauwen. Inspecteer op schade en verwijder indien gebroken. Alleen voor honden, geen kinderspeelgoed. Wanneer leeg bewaren tot volgend gebruik onder toezicht.

Productverzorging
Alleen met de hand wassen met warm zeepwater en afspoelen. Aan de lucht laten drogen voor het volgende gebruik.

OH70648

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603706483

Datasheet

soort
denkspel
materiaal
kunststof
level
2