Puppy hide n slide groen

Het Nina Ottosson by Outward Hound Interactive Puppy Hide N' Slide puzzelspel is een leuke manier om de geest van je pup te prikkelen en hun probleemoplossende vaardigheden te activeren. Dit level 2 intermediaire puzzel hondenspeelgoed wordt geleverd met twee soorten verstopplekken voor snacks of brokjes voor in totaal 14 beloningscompartimenten: onder de draaibare flippers en in de holle schuifblokken. Je kunt de moeilijkheidsgraad variëren door traktaties net onder de flipper voor nieuwkomers te plaatsen. En als uw puppy het eenmaal onder de knie heeft, kunt u de uitdaging vergroten door de lekkernijen in het holle blok te plaatsen en te kijken hoe uw hond probeert uit te vinden hoe hij het heen en weer moet schuiven om de lekkernij in het flippercompartiment te laten vallen. Gemaakt van voedselveilige materialen die BPA-, PVC- en ftalaatvrij zijn, zodat je je veilig kunt voelen om keer op keer met je hond te spelen! Makkelijk schoon te maken met warm water en zeep.

plezier op gemiddeld niveau:
De Puppy Hide N' Slide niveau 2 puppypuzzel voor gevorderden is een leuke verstoppertje-uitdaging waarbij je pup moet leren hoe gecombineerde acties tot een smakelijke beloning leiden! Geweldig voor pups die puzzels van niveau 1 onder de knie hebben.

daag de geest van uw hond uit:
De Puppy Hide N' Slide is een interactief traktatie-puzzelspel dat de geest van uw hond traint en tegelijkertijd verveling en destructief gedrag vermindert. Draai om traktaties onder de flippers te verbergen of plaats ze in de blokken door de opening aan de bovenkant voor een extra uitdaging! Je pup moet opeenvolgende stappen nemen om de uiteindelijke beloningen vrij te geven!

niet-verwijderbare onderdelen & duurzaam ontwerp van composiethout:
Gemaakt met een antislipbasis en een unieke kunststof en houtcomposiet, is de Puppy Hide N' Slide een spel dat is gebouwd om urenlang plezier te hebben! Train uw pup om niet op het speeltje te kauwen door het te verwijderen nadat de lekkernijen zijn opgegeten. Niet-verwijderbare onderdelen maken het een veilige en gemakkelijk schoon te maken keuze.

bpa-, pvc- en ftalaatvrij:
Nina Ottosson by Outward Hound interactieve hondenpuzzels zijn ontworpen met de gezondheid van uw huisdier in het achterhoofd, van voedselveilige materialen die u kunt vertrouwen met uw hond. Gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep tussen gebruik.

op veilig spelen:
Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Laat geen speelgoed achter bij huisdieren zonder toezicht. Verwijder en vervang speelgoed als het beschadigd is.

OH69538

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603695381

Datasheet

soort
denkspel
materiaal
composiet
level
2