N&D Quinoa Cat natvoer skin&coat kwartel 80 gr.

N&D Quinoa Skin & Coat is een voeding voor katten met intoleranties/allergieën voor bepaalde ingredienten en/of voedingsstoffen. De gebruikte eiwitbronnen zijn voor meer dan 90% van dierlijke oorsprong, daarnaast is de voeding volledig vrij van granen. De voeding bevat een slechts één dierlijke eiwitbron en daardoor zeer geschikt voor katten met intoleranties of allergieën. Een heerlijke en gezonde blikvoeding waarvan jouw kat zal smullen.

Kwartelvlees wordt weinig gebruikt in diervoeding, waardoor deze eiwitbron zeer geschikt is voor honden met intoleranties en/of allergieën. Alle gebruikte eiwitbronnen zijn vrij van antibioticum en hormonen en bevatten geen GMO's.

Quinoa is rijk aan ingrediënten die een gunstig effect hebben op de gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, zit boordevol essentiële aminozuren. De quinoa is biologisch en wordt gekweekt in Italië. Farmina gebruikt alleen ingrediënten voor hoge kwaliteit, deze komen van geselecteerde partners die gespecialiseerd zijn in een specifiek type landbouw.

Ingrediënten
Kwartelfilet(65%), quinoazaadschroot (5%), visolie, kokosnoot (4%), fructo-oligosachariden, chondroïtinesulfaat, glucosamine, vitamines, mineralen.
Eiwitbronnen: kwartelfilet
Koolhydraatbronnen: quinoazaadschroot.

FPF825040

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
8606014102161

Datasheet

soort
natvoer
eigenschappen
graanvrij
huid en vacht
smaak
kwartel
Verpakkingseenheid
24