N&D Quinoa Cat natvoer digestion lam 80 gr.

N&D Quinoa Digestion is een voeding voor katten met een slechte spijsvertering of pancreasinsufficiëntie. De gebruikte eiwitbronnen zijn voor meer dan 90% van dierlijke oorsprong, daarnaast is de voeding volledig vrij van granen. Een heerlijke en gezonde blikvoeding waarvan jouw kat zal smullen.

Het gras gevoerd Nieuw-Zeelands lamsvlees bevat essentiële vetzuren en linolzuur.Deze zijn afkomstig van gecertificeerde boerderijen die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun hoge kwaliteitsnormen. Alle gebruikte eiwitbronnen zijn vrij van antibioticum en hormonen en bevatten geen GMO's. De haring en visolie komt van in het wild gevangen vis uit de Noordzee.

Quinoa is rijk aan ingrediënten die een gunstig effect hebben op de gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, zit boordevol essentiële aminozuren. De quinoa is biologisch en wordt gekweekt in Italië. Farmina gebruikt alleen ingrediënten voor hoge kwaliteit, deze komen van geselecteerde partners die gespecialiseerd zijn in een specifiek type landbouw.

Ingrediënten
Lamsrack en schouder (45%), gehydrolyseerd viseiwit, quinoazaadschroot (5%), visolie, artisjok, venkel, fructo-oligosachariden, gistextract (bron van manno-oligo-sacchariden), gedroogde biergist, chondroïtinesulfaat, glucosamine, vitamines, mineralen.

ADDITIEVEN (per KG)
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamin A 4800IU; Vitamin D3 320IU; Vitamin E 160mg; Cholinechloride 501mg; Zink (zinkchelaat van het hydroxy-analoog van methionine): 36mg; Mangaan (mangaanchelaat van het hydroxy-analoog van methionine): 6.8mg; Ijzer (ijzer(II)chelaat van glycinehydraat): 16.8mg; Koper (koperchelaat van het hydroxy-analoog van methionine): 2.9mg; DL-methionine, technisch zuiver 2300mg; Taurine 800mg; L-carnitine 150mg. Sensoriële toevoegingsmiddelen: groene thee-extract 50mg.

FPF825000

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
8606014102130

Datasheet

soort
natvoer
eigenschappen
graanvrij
spijsvertering
smaak
lam
Verpakkingseenheid
24