Gooeez Regular Printed Dog Boots (2-pack) S camo/grijs

Goo-eez Hondenschoenen Ultras

De Goo-eez Ultras zijn de ultieme hondenschoenen! De schoenen zijn gemaakt van 3 lagen hoogwaardige technische materialen. De gepatenteerde gel aan de binnenzijde zorgt voor een perfecte pasvorm en extreem comfort, de geribde stof aan de buitenzijde kan tot 3x uitgerekt worden om de schoenen makkelijk aan te doen en de rubberen anti-slip zool biedt superieure schokabsorptie en beschermt tegen ruwe ondergronden en vuil. De voorzijde is voorzien van een reflecterend logo voor verbeterde zichtbaarheid in het donker. De schoenen zijn 100% waterproof, geschikt voor alle seizoen en voor alle ondergronden.

Let op: de Goo-eez Ultras bevatten 2 schoenen per verpakking. Doordat deze schoenen van een rubberen zool voorzien zijn, is het belangrijk dat de schoenen goed passen. Gezien de voorpoten van een hond groter zijn dan de achterpoten, raadt Goo-eez een maat groter voor de voorpoten aan.

Maattabel
Meet de lengte van het gedeelte van de poot dat de grond raakt, van de voorkant tot de achterkant (inclusief de nagels), terwijl de hond staat. Meet de voorpoten en achterpoten apart. Kies bij twijfel de grotere maat.

MaatLengte poot (cm) Lengte poot (inches)
XXS2,54 cm1.0 inches
XS3,56 cm1.4 inches
S4,57 cm1.8 inches
M5,59 cm2.2 inches
L6,60 cm2.6 inches
XL7,62 cm3.0 inches
XXL8,64 cm3.4 inches

 

Gooeez
GOOE012C

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
688118011837

Datasheet

soort
schoentjes
Verpakkingseenheid
1