Doggybag L

Royal Dry microvezel droogzak voor honden

Deze super absorberende microvezel droogzak zuigt water op als een spons. Het houdt je hond heerlijk warm en voorkomt dat je auto, het huis of de meubels nat en vies worden. Dankzij de verschillende maten kun je voor vrijwel elke hond de perfecte droogzak vinden. Daarnaast is de droogzak geschikt voor alle vachtsoorten. De Royal Dry Doggy Bag is extreem duurzaam, super zacht en neemt geen geurtjes op. Ook is de droogzak antibacterieel en droogt erg snel.

Je kunt deze droogzak gebruiken als je hond tijdens het wandelen nat is geworden. De droogzak houdt je hond warm en helpt zo onderkoeling te voorkomen. Ook absorbeert het water supersnel, waardoor je auto of je huis droog en schoon blijft. Of gebruik de droogzak als jij je hond gewassen hebt.

Materiaal

Microvezel chenille, 80% polyester, 20% polyamide.

Wasvoorschrift

Machinewasbaar tot 30°C.

Maattabel

Vind eenvoudig de juiste maat droogzak voor jouw hond!

Maat

RuglengteArtikelcode
XS30 cmROYA0050
S40 cmROYA0051
M60 cm

ROYA0052

L75 cm

ROYA0053

 

Ontdek het geheim van Royal Dry

De producten van Royal Dry zijn ontwikkeld om je hond als een koning of koningin te behandelen, nadat ze nat of modderig zijn geworden. Het doel is een blije hond en een schoon huis! De Royal Dry producten zijn gemaakt van microvezel chenille, een heerlijk zacht en pluizig garen. Door de vele lusjes, die gemaakt zijn van miljoenen ultrafijne draden, is het oppervlak vele malen groter dan dat van een gladde stof. Hierdoor kunnen de Royal Dry producten maar liefst 7x hun eigen gewicht in vocht opnemen en vasthouden! Perfect om te gebruiken na een bos- of strandwandeling, na het wassen of gewoon op een regenachtige dag. Of je nu je hond droog wil maken, warm wil houden of je huis of auto schoon wil houden, bij Royal Dry vind je het juiste product!

ROYA0053

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
8716759638167

Datasheet

soort
droogzak
materiaal
microvezel
Verpakkingseenheid
1