Animo gedrags- en activiteitenmonitor

De Animo gedragsmonitor leert en interpreteert de activiteit van uw hond. 24/7. Via een app krijg je inzicht in het gedrag. Met de Animo leer je je hond beter kennen en kan je ongemakken of een verandering snel spotten.

De Animo meet:
Aantal calorieën verbrandt
Kwaliteit van slaap
Alle activiteit van de hond zoals rennen en lopen
Overmatig blaffen, krabben of schudden

Activiteit
Animo traceert de tijd die uw hond elke dag actief is. Zo weet je of hij genoeg beweging krijgt. Je kan een doel instellen zodat je met speelgemak altijd actief bent met je hond.

Calorie
Met alles wat uw hond doet worden er calorieën verbrandt. De Animo houdt het bij en laat het je zien in een overzichtelijke grafiek. Het maakt niet uit om welk ras, leeftijd of hoe groot de hond is. De Animo leert het vanzelf.

Slaap
Goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Ook voor honden. Als je hond een mindere nacht heeft kan dat een teken van ongemak zijn. Misschien heeft hij/zij last van vlooien of is er wat anders aan de hand.

Gedrag
De animo registreert bovenmatig blaffen, schudden en krabben. Krijg een melding wanneer je hond zich plotseling meer krabt. Hij kan huiduitslag hebben gekregen omdat hij iets verkeerds heeft gegeten. Of hij gaat meer blaffen omdat er in zijn omgeving onrust is.

SFIBM001

Datasheet

soort
training
Verpakkingseenheid
1