Nutri pockets malt-vitaminemix 150 gram

GimCat Nutri Pockets Malt-Vitamine Mix zijn knapperige kussentjes met een heerlijke vulling. De catnip versie bevat vitamine A, D3 en E. Samen activeren ze het afweersysteem van het lichaam en versterken ze het immuunsysteem. De rundvlees- en moutvariant bevat natuurlijke, aromatische mout en natuurlijke cellulosevezels, die het welzijn van het maag-darmkanaal ondersteunen. De variant met zalm bevat natuurlijke omega-3 & -6 vetzuren om het welzijn te verhogen en het immuunsysteem te ondersteunen.

Bevat drie soorten. catnip, rund en mout, zalm
Vitamine A, D3 en E activeren samen het afweersysteem van het lichaam en versterken het immuunsysteem
Bevatten natuurlijke, aromatische mout en natuurlijke cellulosevezels, die het welzijn van het maag-darmkanaal ondersteunen.
Bevatten natuurlijke omega-3 & -6 vetzuren om het welzijn te verhogen en het immuunsysteem te ondersteunen
Geen toegevoegde suiker, geen kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen

Samenstelling
Granen (Nutri Pockets roodbruin: 4% mout), vlees en dierlijke bijproducten (Nutri Pockets roodbruin: 4% rund), oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten (Nutri Pockets groen: 0,5% kattenkruid, Nutri Pockets roodbruin 4% lignocellulose), vis en bijproducten van vis (Nutri Pockets oranje en roodbruine: 4% zalm) mineralen, gist, melk en -bijprodukten

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A 9.000 I.U. Vitamine D3 630 I.U. Vitamine E 90 mg Taurine 1000 mg

GIM9169

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
4002064419169

Datasheet

soort
snack
eigenschappen
geen toegevoegde suikers
smaak
catnip
mout
rund
zalm
Verpakkingseenheid
1