Dog worker 34.5cm

SPEELTIJD UITDAGING: De Dog Worker is de ultieme oefening voor leren en spelen en kan worden gevuld met lekkernijen om de geest van uw hond te oefenen en de band tussen u en uw hond te versterken door middel van interactief spel. 

ECHTE HOUTLOOK: De Nina Dog Worker is gemaakt om eruit te zien als echt hout, maar het unieke composietmateriaal heeft alle voordelen van zowel hout als kunststof. Het is duurzamer dan hout, gemakkelijk schoon te maken en splintert of breekt niet zoals hout.

UITDAGEND PLEZIER: Verhoogde speelstukken in deze Dog Worker helpen honden om lekkernijen op te halen en stukken te verplaatsen, terwijl ze bezig blijven zonder het plezier te verstoren! Dog Games en puzzels zijn geweldig voor honden van alle leeftijden, rassen en maten. Dit hondenspel van niveau 3 wordt speciaal aanbevolen voor meer uitdagend spel, maar kan worden gebruikt met honden van alle spelniveaus.

GEEN VERWIJDERBARE ONDERDELEN: dit hondenspel heeft ingebouwde speelstukken die er niet uitkomen als je hond ermee speelt. Duurzame constructie helpt ook om dit hondenspeelgoed intact te houden, waardoor het keer op keer je nieuwe favoriete hondenspel wordt.

LEVEL 3 CHALLENGE: Een beetje uitdagender dan Level 2 hondenspellen, de Dog Worker helpt je hond op nieuwe manieren uit te dagen, terwijl hij ze bij elke ontdekking smakelijke beloningen aanbiedt! Als uw hond inleidende puzzels onder de knie heeft, zijn spellen van niveau 3 een slimme keuze!

HOE TE SPELEN: Plaats traktaties in ronde blokken en compartimenten in de basis. Draai de flippers om sporen te verbergen en de tol te vergrendelen. Laat het spel beginnen! Leg het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om lekkernijen te zoeken. Honden zijn slimmer dan je denkt. Soms moeten we het ze gewoon leren! Draai de flippers van de baan om dit spel gemakkelijker te maken en laat je hond zien hoe de blokken glijden.

BEVROREN PUZZEL: Meng wat nat of rauw voedsel met water, giet wat van het mengsel in de holtes, of plaats een klein stukje worst of een smakelijke traktatie in elk van de holtes, giet een beetje water, leg het spel in de vriezer en laat het opstijven. Perfect voor energieke honden, warm weer of gewoon voor langdurig plezier.

SPEEL SAMEN: Dog Puzzle Games richten zich op het uitdagen van de hersenen van uw hond. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Leer uw hond hoe hij de puzzel moet gebruiken, spelen en samen plezier kan hebben. Zet weg tot de volgende keer.

EENVOUDIG TE REINIGEN: Om de DogWorker van uw hond te wassen, verwijdert u eenvoudig alle lekkernijen en wast u deze met de hand met warm zeepwater, spoelt u schoon en droogt u hem af.

Honden Puzzelspellen
• Bestrijdt verveling door uw hond bezig te houden – Boredom Busters
• Helpt destructief gedrag te verminderen door de geest van uw hond te trainen.
• Versterk de band met uw hond.
• Plezier voor alle honden – ongeacht leeftijd en grootte.

Afmeting: Diameter 34,5 cm, hoogte 5 cm.

OH69541

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603673372

Datasheet

soort
denkspel
materiaal
composiet
level
1
2
3