Dog snuffle n treat ball 17cm

Moeilijkheidsgraad 1

HOUDT HONDEN BEZIG: Het Snuffle N' Treat Ball-puzzelspeelgoed is een leuke nieuwe manier voor uw hond om zowel fysieke als mentale stimulatie te krijgen. Vul hem met lekkernijen of brokjes en kijk hoe uw hond aan zijn probleemoplossende vaardigheden werkt om eekhoorns eruit te trekken en de smakelijke beloningen binnen te halen.

INCLUSIEF: 1 bal en 6 schattige Chipmunk-knuffels.

HOE HET WERKT: Deze puzzelbal-traktatiedispenser wordt geleverd met zes pluchen eekhoorns om in de bal te stoppen en de snoepcompartimenten te bedekken.
- Vul de snoepcompartimenten met snoepjes, brokjes/droogvoer.
- Begin gemakkelijker: stop de pluchen aardeekhoorns er halverwege in.
- Vergroot de uitdaging: stop de eekhoorns er helemaal in.
- Kijk hoe uw hond werkt om de lekkernijen terug te halen door de eekhoorns eruit te trekken en de bal te rollen.

LEUK VOOR IEDEREEN: Dit interactieve puzzelspeelgoed is perfect voor honden van alle maten, rassen en leeftijden.

Geen chipmunks meer? Er zijn vervangende 3-packs beschikbaar om het plezier gaande te houden!

SPEEL OP VEILIG: Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Laat geen speelgoed achter bij huisdieren zonder toezicht. Verwijder het speelgoed en vervang het als het beschadigd is.

SPEEL VOLGENS DE REGELS – VEILIGHEID EN VERZORGING: Zorg er bij het kiezen van speelgoed voor dat u de juiste maat/stijl/niveau voor uw hond kiest. Geen enkel speelgoed of spel is onverwoestbaar. Houd uw hond ALTIJD nauwlettend in de gaten en leer uw hond hoe het spel/speelgoed werkt. Laat de hond niet alleen met een snoepspel/speelgoed, laat de hond niet op het spel/speelgoed of de stukken ervan kauwen. Inspecteer regelmatig op schade en verwijder het als het kapot is of als onderdelen losraken, omdat dit ernstig letsel kan veroorzaken. Alleen voor honden, geen kinderspeelgoed. Wanneer deze leeg is, bewaren tot het volgende gebruik onder toezicht.

Productafmetingen: 17,00 x 17,00 cm

OH71025

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603673310

Datasheet

soort
snackspeeltjes
materiaal
kunststof
Verpakkingseenheid
1
level
1