Premium cooling mat 40x30cm

°COOLPETS Premium Cooling mat voorkomt oververhitting bij uw huisdier!
Laat de zomer maar komen! Want dit product is een revolutionaire koelsensatie, het is namelijk de enige in zijn soort die op 2 manieren een hond snel en effectief afkoelt.
Het voert de lichaamswarmte supersnel af en de gel wordt door druk snel koud. Onze koelmat hoeft dus niet in de vriezer of koelkast maar werkt altijd!
De mat is ongeveer 10-15 graden koeler dan de omgevingstemperatuur en werkt ca. 3-4 uur. Als de hond opstaat is de mat na circa 30 seconden weer klaar voor gebruik.

Waarom onze CoolPets Premium koelmatten? 
Het zijn de enige koelmatten op de markt die beschikken over non-flow gel. Deze gel koelt sneller, beter en langer dan alle standaard oplossingen. Daarnaast bieden ze veel meer comfort aan uw huisdier door de gelijkmatige drukverdeling. U kunt aan het gewicht voelen of het gaat om een koelmat van kwaliteit of niet!

Nog meer voordelen

Anti-Slip 
Door het temperatuurverschil kan er condens ontstaan. Vanwege de anti-slip aan de onderkant van de koelmat blijft deze op de juiste plek!

Dikke polyester buitenlaag 
De Premium koelmat van CoolPets beschikt over een 30% dikkere buitenlaag en is daardoor steviger, slijtvast en extreem duurzaam.

Weegt u mee?
Onze koelmat heeft een extreem hoog aandeel coolgel, in de meeste gevallen tot 20% meer.
Dit zie je niet alleen terug in het gewicht. Ook koelt de mat veel sneller en is daarnaast langer koel en effectiever dan andere koelmatten op de markt.

Altijd op de juiste plaats 
Omdat onze matten in compartimenten zijn ingedeeld, van 4 tot wel 24 compartimenten, zit er altijd gel onder de drukpunten van uw hond.
Dit biedt naast extra comfort ook veel meer koeleffect dan bij andere 'koel'matten die maar 1 of zelfs helemaal geen compartimenten hebben, want de gel gaat dan zo naar de zijkanten.

Schoonmaken een fluitje van een cent
Door de dichte polyesterlaag is de mat eenvoudig met een doekje te reinigen.

U kunt overal “cool” zijn 
Door de compartimenten is de mat makkelijk op te vouwen en dus ook mee te nemen. Hierdoor kunt u uw hond overal een frisse rustplaats bieden in de zomer.

UV- en weersbestendig 
Doordat we gebruik maken van hoogwaardige materialen kunt u erop vertrouwen dat deze koelmat tegen een stootje kan en ook nog eens lang mee gaat!

Welke maat kiest u?
Onze koelmatten zijn in veel verschillende maten te verkrijgen. We hebben zelfs een XL-formaat die voor meerdere honden geschikt is.
Hierdoor is er altijd één te vinden die in de uw huidige hondenmand past!

De gel die in de Coolpets Dog matten verwerkt is, is niet giftig voor uw huisdier. Mocht de mat, om welke reden dan ook, lek zijn of kapot, dan adviseren wij deze te vervangen door een nieuwe. 

Kortom: als een hond mocht kiezen, dan koos hij voor de CoolPets Premium koelmat!

COOL023

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
8716759575646

Datasheet

soort
koelmat