Fun feeder L grijs

Terwijl je harige vriend niet langer hoeft te vechten om voedsel, kunnen die overlevingsinstincten nog steeds aanhouden, zelfs met de best getrainde pup. Daarom hebben we bij Outward Hound de Fun Feeder Slo Bowl hondenkommen gemaakt met maaltijdverlengende richels en meerdere uitdagende doolhoven. Fun Feeder Slo Bowls houden pups tot 10x langer bezig tijdens de maaltijden, wat de algehele spijsvertering helpt verbeteren en tegelijkertijd harige vrienden helpt zich aan te passen aan een gezonder tempo! Met meer dan 1 miljoen verkochte hondenkommen, in meerdere maten en doolhofstijlen, zult u er zeker een vinden die past bij de persoonlijkheid en voedingsvoorkeuren van uw pup. De Large/Regular kan tot 4 kopjes droge brokjes bevatten.

vertraagt het eten tot 10x:
De uniek ontworpen Fun Feeder voerbakken voor honden van Outward Hound hebben ribbels die de maaltijd verlengen om de eettijd van uw hond met 10x te vertragen!

helpt bij een goede spijsvertering:
Veelvoorkomende problemen die zich voordoen bij sneletende honden zijn onder meer een opgeblazen gevoel, regurgitatie en obesitas bij honden. Onze Fun Feeder Slo Bowls dagen uw hond uit en betrekken hem tijdens de maaltijd, terwijl hij overeten helpt verminderen.

gemaakt met antislip basis en voedselveilige materialen:
Outward Hound's Fun Feeder Slo Bowl, slow feeder hondenkommen zijn gemaakt om zowel plezier als voedsel vast te houden terwijl uw hond door de leuke patronen foerageert met zijn antislipbasis. De kommen zijn BPA-, PVC- en ftalaatvrij.

dieet diversiteit:
Fun Feeders zijn verkrijgbaar in meerdere maten en nokpatronen. Deze kommen zijn geweldig voor diëten met droog, nat of rauw voedsel.

eenvoudig schoonmaken:
Fun Feeder voerbakken voor honden zijn vaatwasmachinebestendig op het bovenste rek. Minder werk voor jou betekent meer speeltijd voor de pup daarna!

Afmeting: 
L: 29.5x7cm

OH69892

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603698924

Datasheet

soort
slow feeder
materiaal
kunststof