Lister Eclipse accu scheermachine paard

Gemakkelijk scheren met de Lister Elipse!

Een lichtgewicht snoerloze tondeuse die met volle kracht scheert. De machine wordt geleverd met een Lithium-ion batterij die tot 130 min snoerloze looptijd biedt en binnen 130 minuten weer volledig is opgeladen. De batterijladingindicator wordt bij de machine geleverd. De hoogwaardige, duurzame messenset van chroomvanadiumstaal met een snijlengte van 1,4 mm heeft een uitstekende glijwerking. Dankzij het geribbelde oppervlak van de scheerkam kan er moeiteloos en nauwkeurig geschoren worden. De zelfreinigende functie voorkomt dat losse haren de messenset blokkeren. Het bijgeleverde mes kan tot 10 keer opnieuw worden geslepen.

De messenset is eenvoudig te reinigen en te monteren dankzij het slimme klemsysteem en de afgedichte spanmoer voorkomt dat er haren in het systeem komen. Dit draagt beide mee voor een extra lange levensduur! Met de robuuste krachtige gelijksstroommotor met 2.500 tpm wordt er snel en efficiënt geschoren. De automatische motorbeveiliging voorkomt overbelasting en de machine heeft een eenvoudige reset-functie die wordt geactiveerd door de batterij te verwijderen en opnieuw te plaatsen.

De Lister Eclipse is enorm licht, slechts 845g, voor een volwaardige scheermachine. Het apparaat ligt fijn in de hand door de slanke vorm en het compacte ontwerp. Dit maakt het zeer handig en ergonomisch!

Lichtgewicht (845g)
Snoerloos
Lithium-ion batterij
130 minuten scheertijd
130 minuten oplaadtijd
2500 tpm
Standaard mes: A2F/AC Fijn 1,4mm
Zelfreinigende functie
2 jaar garantie

Wordt geleverd met:
- Lister Eclipse scheermachine met mes
- Accu
- Oplaadstandaard
- 4x adapter
- Borstel
- Olie
- Stekkeradapter
- Instructieboek

MOSE0031

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
641122006466

Datasheet

soort
tondeuse
eigenschappen
snoerloos