Cat & kitten formula 500ml

Urine Off MultiPurpose is het enige product dat geschikt is om zowel menselijke als dierlijke urine volledig te verwijderen uit alle soorten ondergrond.

De kleine UrineOff sprayflacon is bijzonder geschikt voor incidenten: de kat/kitten van uw buren is op bezoek of een urinevlek in kleding of op tapijt.

Waar u ook bent, een urinegeur is altijd onmiskenbaar, penetrant en irritant! Vooral in openbare toiletgebouwen, zorginstellingen of scholen is de stank van plasongelukjes een grote bron van ergernis van gebruikers én bezoekers.

En wat te denken van de vlekken die urine kan geven. Vooral oudere vlekken lijken vaak niet meer weg te krijgen. Voor alle materialen, variërend van laminaat tot voegen en van tegels tot hardhout kunt u echter Urine Off Multipurpose gebruiken. Het lost de problemen letterlijk op!

Door een uitgebalanceerde combinatie van enzymen en bacteriën, die speciaal geselecteerd zijn op hun vermogen om het hardnekkige urinezuurkristal te verwijderen, bent u gegarandeerd af van de urineoverlast.

Gebruik Urine Off Multipurpose in combinatie met de UrineZoeker en u zult zien dat urineoverlast tot het verleden behoort!

Urine Off
UR01692

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
811665016929

Datasheet

soort
urineproblemen