Hoef olie plus 500ml

Equi Exellent Hoef Olie Plus

Veel paardeneigenaren gebruiken al jaren hoefolie voor een natuurlijke bescherming van de hoeven. Hoefolie voorkomt uitdroging van de hoef,  bevordert de elasticiteit en verzorgt deze van binnenuit. Dit maakt hoefolie erg belangrijk voor de conditie van de hoef en het algehele welzijn van het paard. 

Wij hebben samen met professionals uit de paardesport de ultieme hoefolie ontwikkeld. Samen met deze experts hebben wij een unieke samenstelling uit de beste hoefolie, tea-tree olie en 100% paardenvet ontwikkeld. 

Excellent Hoef Olie Plus is een unieke combinatie tussen Excellent Hoef Olie Naturel en paardenvet. De hoefolie bevat tea tree olie en paardenvet bevat onder andere glycine en vitamine A en D. 

Excellent Hoef Olie Plus beschermt tegen hoornkloven en gaat het afsplinteren tegen. De olie trekt zeer snel in de hoef zonder een afsluitend laagje te vormen. Verder voedt het de hoef en geeft deze een prachtige glans!

Wanneer voor uw paard alleen het beste goed genoeg is: Equi Excellent Hoef Olie Plus!

Gebruik

Schudden voor gebruik. Aanbrengen van deze olie is zeer eenvoudig doordat de dop van de pot een ingebouwde kwast heeft. Vóór het aanbrengen van de hoefolie eerst de hoef goed reinigen. Vervolgens kunt u met behulp de kwast de hoefolie aanbrengen. Regelmatig gebruik houdt de hoeven van uw paard in optimale conditie. 

Inhoud 

500 ml

EQUI0026K

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
8716759628816

Datasheet

soort
olie
eigenschappen
hoeven