Cat puzzle & play buggin out 35cm

VERVANG JE KOM: Vervang je standaard kom en voer je kat uit de puzzel om hun natuurlijke jacht- en foerageerinstincten te stimuleren. De puzzel kan maximaal 1/4 kopje voer bevatten en kan worden gebruikt met zowel nat als droog voer/traktaties. Het is gemaakt met voedselveilige materialen die u kunt vertrouwen met uw kat.

GESCHIKT VOOR NIEUWSGIERIGE KATTEN: Stimuleert het natuurlijke foerageerinstinct van katten. Katten "jagen" op hun beloning door met de haringen te slaan en de bladeren te meppen om verborgen lekkernijen te onthullen. Speciaal ontworpen voor katten, rekening houdend met hun natuurlijke bewegingen en instincten, en ondiepe snoepbekers om toegang te krijgen tot de lekkernijen.

HOUDT KATTEN BEZIG: Laat uw kat 8 verborgen snoepvakken ontdekken en schuif 8 pinnen gevuld met lekkernijen over de snoepbekers om de smakelijke beloning te laten vallen. Pas de moeilijkheidsgraad van de puzzel aan terwijl je kat leert. Voor beginners: plaats de lekkernijen in de bekers en draai de bladeren van de rails om het spelen te vergemakkelijken. Voor extra moeilijkheidsgraad: bedek de kopjes met de bladeren en plaats ook lekkernijen in het gat van het knijpstuk, zodat de kat de knijper over de kopjes en terug moet schuiven om bij de lekkernijen te komen. Laat je kat zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om lekkernijen te zoeken.

BPA-, PVC- & PHTHALATE-VRIJ: Gemaakt met voedselveilige materialen die u kunt vertrouwen met uw kat.

GEEN VERWIJDERBARE ONDERDELEN: voor veiliger spelen en eenvoudig schoonmaken; maak je nooit zorgen over het verliezen van speelstukken!

MILIEUVRIENDELIJK MATERIAAL: Gemaakt van een composietmateriaal, een mix van hout en kunststof - sterk, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en vriendelijker voor de planeet.

GEMAKKELIJK TE REINIGEN: Om te wassen, verwijdert u eenvoudig alle lekkernijen/brokjes en wast u ze met de hand met warm zeepwater, spoelt u ze schoon en droogt u ze af. Vul opnieuw voor meer plezier!

HET IS LEUK. HET VOEDT. Het is een uitdaging die je kat nodig heeft! Nina Ottosson Treat Puzzle Games gaan verveling tegen, helpen destructief gedrag te verminderen en oefenen de geest van uw kat. Het is Hide & Seek met lekkernijen, en nieuwsgierige katten zijn er dol op!

LET OP: Houd ALTIJD toezicht op uw kat wanneer u een spel of puzzel gebruikt. Laat uw kat niet op het spel of de stukken kauwen. Inspecteer regelmatig op schade en verwijder en vervang indien gebroken, of als onderdelen losraken, dit kan ernstig letsel tot gevolg hebben. Alleen bedoeld voor katten. Als het spel eenmaal leeg is van lekkernijen of brokjes, moet het worden bewaard tot het volgende gebruik onder toezicht.

Nina Ottosson Cat-puzzelspellen
• Bestrijdt verveling door uw kat bezig te houden – Boredom Busters
• Helpt destructief gedrag te verminderen door de geest van uw kat te trainen.
• Versterk de band met uw kat.
• Plezier voor alle katten – ongeacht leeftijd en grootte.

Afmeting: 35 x 4,5 x 29 cm

OH69479

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603673266

Datasheet

soort
denkspel
materiaal
kunststof
level
2