Denkspelletjes
  • Denkspelletjes

Dog tornado 23.5cm

Compleet met vier lagen spinplezier, zal The Dog Tornado zeker je nieuwe go-to-traktatie hondenspel worden. Help destructief gedrag te verminderen en verveling tegen te gaan terwijl u de band tussen u en uw hond versterkt door interactief te spelen met de Dog Tornado van Nina Ottosson.

EEN SLIMME KEUZE: Als het gaat om het trainen van honden, zijn hondenspellen en puzzels een geweldige manier om uw pup bezig te houden en te vermaken terwijl hij nieuwe vaardigheden leert. Ongeacht de leeftijd, de grootte of het ras van uw hond, Nina Ottosson-hondenspellen zijn zowel interactief als spannend en leuk.

MAAK VOEREN LEUK: Met 12 traktatievakken in dit hondenspel, is The Dog Tornado van Nina Ottosson een slimme en leuke keuze voor de maaltijd, omdat het de favoriete natte of droge brokjes van uw hond bevat.

BLIJF GEWOON DRAAIEN: elk niveau van de Nina Ottosson Dog Tornado draait terwijl je hond zoekt naar lekkernijen die erin verstopt zitten. De draaiende beweging houdt uw hond bezig en biedt hem een leuke en uitdagende manier om zelfstandig te spelen.

NIVEAU 2 UITDAGING: Anders dan hondenspellen van niveau 1, bieden Nina Ottosson-hondenspellen van niveau 2 uw hond interessantere manieren om problemen op te lossen, terwijl u nieuwe manieren krijgt om uw hond te onderwijzen en te trainen.

HOE TE SPELEN: Plaats traktaties of brokjes in compartimenten van de basis. Bedek sommige compartimenten met botten. Hoe meer overdekte compartimenten, hoe moeilijker het spel zal zijn! Laat het spel beginnen! Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om lekkernijen te zoeken. Honden zijn slimmer dan je denkt. Soms moeten we het ze gewoon leren! Laat sommige compartimenten onbedekt en laat uw hond zien hoe hij draait.

BEVROREN PUZZEL: Meng wat ingeblikt/nat hondenvoer of rauw voedsel met water, giet wat van het mengsel in de holtes, of plaats een klein stukje worst of een smakelijke traktatie in elk van de holtes, giet een beetje water, leg het spel in de vriezer en laat het opstijven. Perfect voor energieke honden, warm weer of gewoon voor langdurig plezier.

SPEEL SAMEN: Nina Ottosson Dog Puzzle Games richten zich op het uitdagen van de hersenen van uw hond. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Leer uw hond hoe hij de puzzel moet gebruiken, spelen en samen plezier kan hebben. Zet weg tot de volgende keer.

EENVOUDIG TE REINIGEN: Om de Dog Tornado van uw hond te wassen, verwijdert u eenvoudig alle lekkernijen/brokjes en wast u ze met de hand met warm zeepwater, spoelt u ze schoon en droogt u ze af. Vul opnieuw voor meer plezier!

Nina Ottosson Honden Puzzelspellen
• Bestrijdt verveling door uw hond bezig te houden – Boredom Busters
• Helpt destructief gedrag te verminderen door de geest van uw hond te trainen.
• Versterk de band met uw hond.
• Plezier voor alle honden – ongeacht leeftijd en grootte.

Afmeting: 23,5 x 18 cm, hoogte 7 cm

OH67332

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603673327

Datasheet

soort
denkspel
materiaal
kunststof
level
2