Denkspelletjes
  • Denkspelletjes

Dog smart 27cm

Verstop, zoek en behandel met dit hondenspel van Nina Ottosson! De Dog Smart gaat verveling tegen door uw hond bezig te houden en helpt destructief gedrag te verminderen. Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, dit hondenspel wordt zeker een nieuwe favoriet!

TRAINEN MET TRAKJES: De Nina Ottosson Dog Smart is een hondenspel op instapniveau dat uw hond uitdaagt om lekkernijen te ontdekken door middel van probleemoplossing en spannende verborgen beloningen!

VERMENGING: De botten in deze hondenpuzzel kunnen worden gerangschikt om gelijk met het bord te liggen of verhoogd voor verschillende niveaus van uitdagingen. Wanneer de botten (puzzelstukken) op de Dog Smart gelijk liggen met het bord, zal uw hond anders leren klauwen en snuffelen aan de stukken dan wanneer de botten verhoogd zijn en gemakkelijker kunnen worden verwijderd.

HOUDT VOEDSEL: De Dog Smart is geweldig voor het behandelen en voeden van uw hond omdat hij natte of droge brokjes vasthoudt!

NIVEAU 1 UITDAGING: dit hondenspel van niveau 1 is geweldig om uw hond kennis te laten maken met trainingsspellen. Het wekt uw hond interesse in games en bereidt uw pup voor op nog meer spannende en uitdagende puzzels die komen gaan.

HOE TE SPELEN: Plaats traktaties of brokjes in compartimenten van de basis. Bedek traktatiecompartimenten met botten. Hoe meer compartimenten bedekt zijn, hoe moeilijker het spel zal zijn. Laat het spel beginnen! Laat je hond zien waar de lekkernijen zijn en kijk hoe ze de smakelijke beloning vinden! Honden zijn slimmer dan je denkt. Soms moeten we het ze gewoon leren! Laat enkele compartimenten onbedekt zodat uw hond interesse kan wekken.

SPEEL SAMEN: Nina Ottosson Dog Puzzle Games richten zich op het uitdagen van de hersenen van uw hond. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Leer uw hond hoe hij de puzzel moet gebruiken, spelen en samen plezier kan hebben. Zet weg tot de volgende keer.

OEFENING VOOR GEEST EN LICHAAM: Hondenspellen en hondenpuzzels van Nina Ottosson dagen de probleemoplossende vaardigheden van uw hond uit en verbeteren tegelijkertijd de mentale stimulatie van uw hond door middel van plezier en spel.

EENVOUDIG TE REINIGEN: Om de DogSmart van uw hond te wassen, verwijdert u eenvoudig alle lekkernijen/brokjes en wast u deze met de hand met warm zeepwater, spoelt u schoon en droogt u hem af. Vul opnieuw voor meer plezier!

Nina Ottosson Honden Puzzelspellen
• Bestrijdt verveling door uw hond bezig te houden – Boredom Busters
• Helpt destructief gedrag te verminderen door de geest van uw hond te trainen.
• Versterk de band met uw hond.
• Plezier voor alle honden – ongeacht leeftijd en grootte

Afmeting: Diameter 27 cm, hoogte 3,5 cm.

OH67331

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603673310

Datasheet

soort
denkspel
materiaal
kunststof
level
1