• Nieuw

Cat puzzle & play melon madness 26.5cm

Je slimme katten zullen dol zijn op de uitdaging van de Melon Madness Puzzle & Play van Nina Ottosson. Katten slaan tegen de pinnen en draaien de zaadjes om de 12 verborgen snoepvakken bloot te leggen. Pas de moeilijkheidsgraad van de puzzel aan om het gemakkelijker te maken voor beginners of uitdagender voor superslimme katten. Elke puzzel wordt geleverd met een informatieblad met tips en trucs om je te helpen het meeste uit je puzzel te halen. Vervang je standaard voerbak en voer je kat uit de puzzel om hun natuurlijke jacht- en foerageerinstincten aan te spreken. De puzzel kan tot 1/4e kopje voedsel bevatten en is gemaakt van voedselveilige materialen die je met je kat kunt vertrouwen.

ideaal voor nieuwsgierige katten:
Stimuleert het natuurlijke foerageerinstinct van de kat. Katten "jagen" op hun beloning door met de pinnen te slaan en de zaden te meppen om verborgen lekkernijen te onthullen.

vervang je kom:
Traktatiepuzzels kunnen worden gebruikt voor dagelijkse voeding om een gezond eettempo te stimuleren. Puzzel kan maximaal 1/4 kopje voedsel bevatten.

houdt katten bezig:
12 verborgen snoepvakken houden katten bezig. Pas de moeilijkheidsgraad van de puzzel aan terwijl je kat leert. Plaats voor beginners de lekkernijen in de bekers om gemakkelijker te kunnen spelen; voor grotere moeilijkheidsgraad plaats je lekkernijen in het gat van het knijpstuk zodat katten de knijper moeten verschuiven om bij de lekkernijen te komen.

bpa pvc & ftalaat vrij:
Gemaakt met voedselveilige materialen die u kunt vertrouwen met uw kat.

geen verwijderbare onderdelen:
voor veiliger spelen en eenvoudig schoonmaken; maak je nooit zorgen over het verliezen van speelstukken!

Afmeting: 26,6 x 7 x 26,5 cm

OH69583

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603695831

Datasheet

soort
denkspel
materiaal
kunststof
level
2