Lickimat OH Bowl kat 250ml turquoise

OH Bowl® - 's werelds eerste Oral Health Bowl voor katten. Gericht op haarballen, slechte adem en mondgezondheid. Katten besteden 50% van hun tijd aan verzorging. Hoewel het een van de schoonste dieren is, veroorzaakt het een echt gezondheidsprobleem. Haarballen zijn een onaangenaam probleem voor alle katteneigenaren om mee om te gaan. Momenteel is de enige manier om met haarballen om te gaan het gebruik van haarbalbehandelingen nadat ze zich hebben ontwikkeld, maar er is niets dat de ontwikkeling van haarballen helpt voorkomen. OH Bowl voor katten pakt dit serieuze probleem aan.

De OH Bowl voor katten is een voerbak voor katten met de bonus van dagelijkse tandheelkundige zorg voor huisdieren die gemakkelijk in het leven van een huisdierbezitter past. Met zijn fijne rubberen tanden die zijn ontworpen om het likken na elke maaltijd aan te moedigen door voedseldeeltjes op te vangen, moet elke vacht op de tong worden opgetild en op de tanden van de kom worden gevangen voordat de kat het kan inslikken. Bij dagelijks gebruik kan dit het ontstaan ​​van haarballen helpen verminderen of voorkomen. Een welkome optie voor elke katteneigenaar.

Wist je dat 80% van de bacteriën in de bek van de kat niet op de tanden zit? Dus het reinigen van de tong van de kat kan ziekteverwekkende bacteriën helpen verminderen, wat leidt tot gezondere tanden en tandvlees en een frissere adem.

Speciaal ontworpen tanden met fijne platte rubberen punten om losse haren van de tong van de kat te verzamelen. De fijne platte punten schrapen ook de tong om schoon te maken. de OH Bowl™ kan de volgende voordelen bieden voor uw huisdier:

• Verwijderen van losse haren van de tong van de kat.
• Reinigt en verwijdert geurveroorzakende bacteriën die een slechte adem bestrijden.
• Verwijdert ziekteverwekkende bacteriën, wat leidt tot gezondere tanden en tandvlees.

Om extra likken aan te moedigen en ervoor te zorgen dat meer voedsel aan de zone voor het reinigen van de tong blijft kleven, kunt u proberen een paar druppels water of smakelijke vloeistof aan de kom toe te voegen voordat u het voedsel erin doet.

Specificaties:

• Geschikt voor alle porties tot 1 kop/250 ml droog of nat voedsel.
• ø 13,5 cm.
• Gemaakt van food grade PP en TPR rubber. Rubber is aan de kom gefuseerd. Geen lijm of lijm gebruikt.
• Volledig vaatwasmachinebestendig.

OB6001TQ-DR

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
9349785000234

Datasheet

soort
likmat
materiaal
TPR