Lickimat Slomo kat 20cm paars

LickiMat® Slomo™ biedt katten de perfecte verrijkende voerbak voor het serveren van nat- en droogvoer (en ook lekkernijen) ZONDER ENIGE ROMMEL.

De Slomo is ook een geweldige Slow Feeder voor katten die te snel eten.

NATUURLIJK VOEREN - de LickiMat Slomo bevordert de natuurlijke voeding door uw kat en bootst na hoe ze in het wild zouden eten. Er is geen opstaande rand, dus er is geen sprake van snorhaarstress en uw kat kan nog steeds genieten van volledig zicht op de omgeving, waardoor stress tijdens het voeren wordt verminderd.

SERVE TREATS - Met LickiMat Slomo kun je een breed scala aan lekkernijen serveren: gels, sardines, yoghurt, puree, spreads en allerlei biologische en gezonde huisdier-goedgekeurde lekkernijen. De magie van LickiMat is dat het uitdagen van uw huisdier om de traktatie of het voedsel uit het patroonoppervlak te likken om door de traktatie te worden beloond, het proces dramatisch vertraagt ​​en hun plezier verlengt. Minder calorieën, gezondere lekkernijen en een langere duur.

ALTERNATIEF VOOR VOEDERKOM - LickiMat is een perfecte vervanging voor alle kattenbakken en er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren om aan uw voorkeuren te voldoen. Je kunt rauw, nat, droog, gevriesdroogd en vloeibaar voedsel tegelijkertijd serveren zonder er een rommel van te maken. LickiMats zijn ook perfect voor het toevoegen van supplementen en medicijnen aan lekkernijen.

GEZONDERE TANDEN & GUMS - LickiMat-oppervlakken bevorderen het plezier van likken voor katten. De likactie genereert speeksel dat helpt de tanden en het tandvlees van uw huisdier te beschermen, en kan de spijsvertering bevorderen, aangezien speeksel enzymen zoals amylase bevat.

gemaakt van niet-giftig TPR van voedingskwaliteit en recyclebaar polypropyleen
geschikt voor alle katten
vriezer veilig
magnetron vriendelijk
100% vaatwasmachinebestendig

Afmeting: 20x20cm

LM3001PU-CR

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
9349785006243

Datasheet

soort
likmat
materiaal
TPR