Puppy smart blauw

De Nina Ottosson by Outward Hound Puppy Smart interactieve hondenpuzzel is een leuke manier om uw hond enthousiast te maken voor probleemoplossende spellen! Dit hondenpuzzelspeelgoed van niveau 1 heeft negen compartimenten om lekkernijen te verbergen die gevuld kunnen worden met de favoriete lekkernijen van uw pup en bedekt met negen hondenbotten die de smakelijke geur van lekkernijen door het bovenste gat laten ontsnappen. Zet hem op de grond en kijk hoe je hond zijn hersenpan gebruikt terwijl hij klauwt, en de botten naar voren duwt om de verborgen beloningen te ontdekken! Je kunt de moeilijkheidsgraad ook variëren door de botten plat te leggen of ze schuin over de verborgen compartimenten omhoog te kantelen. Gemaakt van voedselveilige composietmaterialen die BPA-, PVC- en ftalaatvrij zijn. Gemakkelijk schoon te maken met warm water en milde zeep.

hondenpuzzel voor beginners:
De Dog Smart van Nina Ottosson is een interactief puzzelspeelgoed voor puppy's van niveau 1 dat je pup voorbereidt op meer uitdagende spellen met eenvoudige acties in één stap. Geschikt voor elk ras en elke maat.

boeiend & mentaal stimulerend:
Deze interactieve hondenpuzzel heeft 9 verborgen compartimenten die worden bedekt door 9 verwijderbare stukjes hondenbot. Verberg de favoriete lekkernijen van uw pup in de compartimenten en til het bot op om het gemakkelijker te kunnen pakken of laat ze gelijk met het bord liggen voor een grotere moeilijkheidsgraad. Kijk hoe uw hond leert de botten weg te duwen en weg te klauwen om de beloning te onthullen!

vermindert verveling & destructief gedrag:
De Dog Smart interactieve hondentraktatie-puzzel biedt je pup een leuk en lonend spel dat destructief gedrag kan ombuigen en tegelijkertijd zijn mentale welzijn ondersteunt.

bpa-, pvc- en ftalaatvrij:
Nina Ottosson by Outward Hound interactieve hondenpuzzels zijn ontworpen met de gezondheid van uw huisdier in het achterhoofd en gemaakt van voedselveilige materialen die u kunt vertrouwen. Gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep tussen gebruik.

op veilig spelen:
Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Laat geen speelgoed achter bij huisdieren zonder toezicht. Verwijder en vervang speelgoed als het beschadigd is.

OH69535

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603695350

Datasheet

soort
denkspel
materiaal
kunststof
level
2