Activity matz fast food fun

Verstoppertje voor lekkernijen, eten, speelgoed of botten.

Houdt uw hond bezig met 3 fysieke en mentale uitdagingen. Verhoog de uitdaging door meer verborgen snoepzakjes en sluitingen toe te voegen.

Niveau 2 puzzel

Nina Ottosson Activity Matz van Outward Hound is leuk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en perfect voor zowel mentale als fysieke training.

De Fast Food Fun Activity Matz wordt geleverd met optionele sluitingen om de uitdaging naar een hoger niveau te tillen! Zodra uw hond de lekkernijen of brokjes uit het pluche materiaal heeft gesnoven, vergroot u de uitdaging door voedsel in de zakken te stoppen en ze onder een extra laag te verstoppen door het speelgoed erin te stoppen. Voor een nog grotere uitdaging verstop je de smakelijke beloningen onder de klittenbandsluitingen.

Plezier voor alle honden - ongeacht leeftijd, grootte of ras.

HOE TE SPELEN.

3 manieren om te spelen.
1. Gemakkelijke uitdaging: verstop lekkernijen of droogvoer onder pluchen materiaal en moedig uw hond aan om eraan te snuffelen.
2. Grotere uitdaging: verstop lekkernijen in zakken en bedek ze met het speelgoed.
3. Ultieme uitdaging: verberg lekkernijen in 5 snoepzakjes en maak ze vast met klittenbandsluiting en verstop lekkernijen met speelgoed voor een grotere uitdaging.

Vermindert destructief gedrag: Bestrijdt verveling door de geest van uw hond te oefenen, waardoor ze geen gedrag vertonen zoals kauwen, graven en overmatig blaffen.

Antislip en waterbestendige basis: gemakkelijk schoon te maken en af te vegen. Opvouwbaar voor eenvoudig opbergen.

SAMEN SPELEN: Dit is geen kauwspeeltje. Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Nina Ottosson Dog Puzzle Games van Outward Hound richten zich op het uitdagen van de hersenen van uw hond. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Leer uw hond hoe hij de puzzel moet gebruiken, spelen en samen plezier kan hebben. Zet weg tot de volgende keer. Verwijder en vervang speelgoed als het beschadigd is.

OH69346

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
700603693462

Datasheet

soort
snuffelmat
level
2