Lickimat OH Bowl 500ml oranje

OH Bowl® 's Werelds eerste Oral Health Bowl voor honden. Dagelijkse tandheelkundige zorg voor huisdieren die past in uw leven!

Wist je dat 80% van de bacteriën in de mond van je huisdier niet op de tanden zit? Dus het reinigen van de tong van de hond ondersteunt het verminderen van ziekteverwekkende bacteriën, wat leidt tot gezondere tanden en tandvlees en een frissere adem.

De Oral Health Bowl is een door dierenartsen ontwikkeld product dat is ontworpen om uw huisdier aan te moedigen over de verhoogde rubberen schraapvlakken te likken om bacteriën aan het einde van een maaltijd van de tong te verwijderen.

  • Speciaal ontworpen met comfortabele, taps toelopende rubberen uiteinden om bacteriën van de tong te verwijderen, kan de OH Bowl® de volgende voordelen bieden voor uw huisdier:
  • Het verwijderen van geurveroorzakende bacteriën die een slechte adem bestrijden.
  • Het verwijderen van ziekteverwekkende bacteriën die leiden tot gezondere tanden en tandvlees.
  • Het stimuleren van de tong om de speekselproductie te verhogen, wat op zijn beurt ook helpt bij het verbeteren van de gezondheid van tandvlees en tanden.
  • Om extra likken aan te moedigen, door ervoor te zorgen dat er meer voedsel aan de tongreinigingszone blijft kleven, kunt u proberen een paar druppels water of smakelijke vloeistof aan de kom toe te voegen voordat u het voedsel erin doet.
  • Creëer een vervelingsbreker voor door over de tongreiniger een lekkere zachte traktatie te smeren, bijv. yoghurt, zacht vlees, vis, melk. Meer likken stimuleert de afgifte van endorfine, wat huisdieren ontspant en tevreden stelt.

Specificatie
Geschikt voor kleine tot medium honden tot 2 kopjes/500 ml droog- of natvoer
Afmeting ø 18 cm
Gemaakt van food grade PP en TPR rubber. Rubber is aan de kom gefuseerd. Geen lijm of lijm gebruikt.
Volledig vaatwasserbestendig.

OB6003OR-DR

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
9349785000050

Datasheet

soort
likmat
materiaal
TPR