Lickimat Wobble 16cm oranje

Authentieke LickiMat® Boredom Buster voor honden en katten.
Perfect voor snacks, yoghurt, pindakaas, spreads, vloeibaar... 
Slow Feeder, gezond en leuk alternatief voor een slowfeeder.
Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

VERMINDERT ANGST, VERVELING EN DESTRUCTIEF GEDRAG - LickiMat helpt uw ​​hond te kalmeren en te kalmeren terwijl ze genieten van hun favoriete traktatie. Geweldig alternatief voor de snuffelmat voor honden. Bevorder kalm gedrag bij uw hond tijdens stressvolle tijden zoals onweer, vuurwerk en dierenartsbezoeken. Denk eraan om toezicht te houden op uw huisdier wanneer u hem voor het eerst kennis laat maken met LickiMat.

UITDAGING-BELONING-FUN: De magie van LickiMat Wobble is dat het uw hond uitdaagt om de traktatie en het voer te likken om beloond te worden. Dit vertraagt ​​het proces dramatisch en verlengt het genot met minder calorieën. De "wiebelende" actie zorgt voor extra PLEZIER!

AANBEVOLEN VOOR HONDEN VAN ALLE MATEN - de LickiMat-textuurpatronen zijn door dierenartsen ontworpen om de tongen van honden te plezieren en om te werken met allerlei soorten lekkernijen en voedingsmiddelen, variërend van yoghurt, pindakaas en allerlei smeerbare lekkernijen tot rauw, nat, droog en vloeibaar voedsel. De likactie verbetert de smaakzin, waardoor uw huisdier slechts van een kleine hoeveelheid voer kan genieten. LickiMats zijn ook perfect voor het toevoegen van supplementen en medicijnen aan lekkernijen.

BEVORDERT HET LIKKEN - de LickiMat-oppervlakken bevorderen het likken van uw hond. De likactie genereert speeksel dat de tanden en het tandvlees van uw hond helpt beschermen, en kan de spijsvertering bevorderen, aangezien speeksel enzymen zoals amylase bevat. Het natuurlijke rubberen oppervlak schraapt ook voedseldeeltjes en geurveroorzakende bacteriën van de tong van uw hond, wat een frissere adem bevordert.

LANGZAMER VOEREN & GEZONDER VOEREN - de LickiMat kan worden gebruikt om langzamer eten te bevorderen, wat op zijn beurt een opgeblazen gevoel vermindert en de spijsvertering verbetert. Een geweldig alternatief voor slowfeeders. U kunt zelfs voedsel en lekkernijen op de mat invriezen voor langzamer en aangenamer voeren.

ALTERNATIEF VOOR VOEDERKOM - De LickiMat is een perfecte vervanger van de voerbak voor kleine en middelgrote hondenrassen. Je kunt rauw, nat, droog en vloeibaar voedsel tegelijkertijd serveren zonder er een rommel van te maken.

ZEER GEMAKKELIJK TE REINIGEN: Vaatwasmachinebestendig. Omkeerbaar.

Voor extra leuke interactie met huisdieren, kun je verschillende vloeistoffen in fasen invriezen voor een zeer langdurige traktatie.

gemaakt van niet-giftig voedselveilig TPR
geschikt voor alle honden
vriezer veilig
magnetron vriendelijk
vaatwasserbestendig

Afmeting: 19cm

LM5801OR-DR

Specifieke referenties

EAN13 (hoofdproduct)
9349785000340

Datasheet

soort
likmat
materiaal
TPR